Terug naar over ons

Marij Naarding

Trainer | Adviseur | Growth mindset coach

Vraag niet of het lukt, maar hoe het lukt.

Gebied van expertise

  • Cultuur verandertrajecten
  • Persoonlijke ontwikkeling

Groeimindset ontwikkeling

Ik geloof erin dat iedereen kan ontwikkelen om zijn of haar beste en meest tevreden leven te leiden. Daarbij heb je niet altijd invloed wat er in de buitenwereld gebeurt, wel hoe jij vanuit je binnenwereld hiermee omgaat. En dat is een vaardigheid die we allemaal kunnen leren. Veel mensen werken zonder kennis van het brein en mindset. Dat is een gemiste kans. Hierdoor haal je vaak niet het beste uit jezelf en de ander. Alles wat we doen wordt namelijk beïnvloed door het brein.

Ontwikkelen en veranderen is een stuk aangenamer wanneer je de werking van het brein en mindset leert herkennen en inzichten toepast.

Ik merk in dit proces vele eyeopeners bij mezelf net zoals de deelnemers in de groepen waar ik mee samenwerk. Vanuit mijn enthousiasme, kennis & expertise drijft het mij als organisatieadviseur, trainer en partner in ontwikkeling om anderen op hun weg te inspireren, aan te moedigen en uit te dagen. “Vraag niet of het lukt maar hoe het lukt”,  is een van mijn favoriete ontwikkelgerichte quotes. Ik gun iedereen breinkennis en groeimindset ontwikkeling.

Samenwerken met collega’s van het Mindset Instituut is verrijkend en verdiepend, leerzaam en het houdt mijn brein fris en scherp.

Vragen? Wij hebben antwoorden.

Heb je vragen voor ons of over het aanbod? Bekijk de veel gestelde vragen (FAQ) of neem direct contact met ons op.

Veel gestelde vragen