Het Mindset Instituut

Onze missie

In een wereld met uitdagingen voor aarde, ecologie en mensheid speelt hoe wij denken, leren en samenwerken een doorslaggevende rol. Vanuit growth mindset gebeurt dat vertrouwenwekkend en ontwikkelingsgericht. Breinen reageren daar open en positief op. Leren, ontwikkelen en samenwerken wordt kansrijker. En verschillen worden overbrugd. Doe met ons mee en inspireer, ontwikkel en versterk elkaar wereldwijd vanuit een growth mindset.

Een leven lang leren

Wij leren met onze deelnemers, zo werken we samen aan een growth mindset beweging. Wij doen zelf wetenschappelijk onderzoek en zoeken voortdurend naar nieuwe informatiebronnen.

Gedreven

Wij zijn gedreven om bij te dragen aan een wereld waarin een growth mindset wordt gewaardeerd en overal aanwezig is. Daarvoor doen we alles.

Deskundig

Wij investeren in onze deskundigheid en werkwijze. De basis hiervoor is wetenschappelijke kennis en onderzoek. Die zetten we als praktijkmensen om in concrete vaardigheden en ondersteunende begeleidingsvormen voor een growth mindset werkklimaat.

Toepassingsgericht

Onze kracht is dat we growth mindset vanuit verschillende invalshoeken en methoden begeleiden voor toepassing in de praktijk. Zo garanderen we persoonlijke- en professionele ontwikkeling voor onze deelnemers, hun werkomgeving of de gehele organisatie.

Ons team

Wij zijn een gedreven en leergierig team met passie voor leren, ontwikkelen en veranderbaarheid. Dagelijks oefenen we om vanuit een growth mindset met de zes aspecten van leren om te gaan, in onszelf en met elkaar. Oefenen in feedback vragen, is een onderdeel van hoe wij werken.

Enkele klanten

Kies uit onze programma's

Onze programma's

Vragen? Wij hebben antwoorden.

Heb je vragen voor ons of over het aanbod? Bekijk de veel gestelde vragen (FAQ) of neem direct contact met ons op.

Veel gestelde vragen