Terug naar overzicht

Training ‘Ontwikkel een groei mindset’

Investering: € 100,- Omvang: 10 modules

Binnenkort online Individueel Alvast inschrijven

Binnenkort beschikbaar

Leer je over hoe gedrag tot stand komt en over de effecten van de verschillende mindsets. Je leert growth mindset vaardigheden duurzaam te ontwikkelen en toe te passen in je werk en dagelijks leven. Deze online training garandeert ontwikkeling in je persoonlijke capaciteiten & versterkt je ‘growth mindset’. Je wordt vaardiger in het begeleiden van anderen. De garanties geven we omdat de training gebaseerd is op de meest recente praktijkinzichten en onderzoeksuitkomsten. Ervaar een positief effect op de interactie met je collega's. En geef je persoonlijke ontwikkeling een boost. Deze training versterk jouw growth mindset vaardigheden. online training garandeert ontwikkeling in persoonlijke capaciteiten. Je versterkt jouw growth mindset en wordt vaardiger in het begeleiden van anderen.

  • Per specifieke module in de training gaan we samenwerken aan de onderstaande algemene leeruitkomst. Daarbij kun je voor een eigen leerweg kiezen met bijpassende modules. Persoonlijke keuzevrijheid in je ontwikkeling staat voorop. Kennis over hoe het brein werkt in relatie tot leren en ontwikkelen. Wat zijn growth mindset vaardigheden en welke neurobiologische en psychologische effecten hebben ze? Hoe leer ik mindset herkennen bij mezelf en collega's? Oefenen in herkennen van mindsets. Hoe leer ik een growth mindset toepassen in mijn professionele gedrag? Hoe ziet een growth mindset organisatie eruit?

    • Je gaat herkennen hoe jouw gedrag tot stand komt en welke invloed je mindset heeft op leren, ontwikkelen en veranderen in de context van het alledaagse leven en werksituaties.
    • Daarbij ga je door het toepassen en reflecteren met neurowetenschappelijke kennis, jezelf en anderen meer begrijpen en onderlinge verschillen overbruggen.
    • Om duurzame ontwikkeling mogelijk te maken in het toepassen van ‘groei mindset’ in je rol/functie krijg je verschillende hulpmiddelen. Door al het voorgaande g

The very best thing you can do for the whole world is to make te most of yourself - Wallace D. Wattles
Er is nog geen plaats of tijd bekend

Gerelateerde programma's

Mindset
Online & Offline
Incompany

Workshop Mindset

Deze workshop garandeert inzicht in mindset. En leer over de kracht van growth mindset ontwikkeling voor jezelf en je organisatie.

Meer lezen
Aanvragen

Vragen? Wij hebben antwoorden.

Heb je vragen voor ons of over het aanbod? Bekijk de veel gestelde vragen (FAQ) of neem direct contact met ons op.

Veel gestelde vragen